Patrocinadors de la Federació Andorrana de Vela

Escut del Govern

La Federació Andorrana de Vela gaudeix del suport financer del Govern d'Andorra. Amb aquest suport es financia el funcionament de la Federació i els seus programes d'iniciació, de formació i de competició. A més d'aquest finançament directe a la Federació, el Govern també ha donat suport als esportistes d'alt nivell a través del programa Alt Rendiment Andorrà (ARA). L'any 2009, per primer cop d'ençà la creació del programa, un regatista de la Federació va rebre una beca en l'apartat de joves promeses.

Cartell del XXV Gran Premi Principat d'Andorra 2013

La prova esportiva de vela lleugera de més solera que organitza la Federació Andorrana de Vela és el Gran Premi Principat d'Andorra. Es tracta d'una prova molt consolidada: la de l'any 2022 va ser la número 33 i va tenir lloc els dies 5 i 6 de novembre al Club Nàutic Arenys de Mar, a pocs quilòmetres de Barcelona.

GrandValira, Crèdit Andorrà i Marina Estrella Group han donat suport a aquestes activitats de competició i de formació.

Roc Blanc Hotels també dóna suport a la Federació, tant a través de Logo Roc Blanc Hotelscontribucions directes com de prestacions de serveis per a la Federació i els seus regatistes.

La Federació Andorrana de Vela ofereix als seus patrocinadors possibilitats promocionals tant a Andorra com a l'estranger, ja sigui a través dels regatistes que potencia com dels actes que organitza.

El plantejament de la Federació és oferir un producte promocional que aporti valor al patrocinador; no es tracta que el patrocinador faci una donació a fons perdut, sinó que tregui un benefici promocional directe de la seva aportació: es proposa una inversió promocional.

Els patrocinadors de la Federació Andorrana de Vela també poden:

  • gaudir de presència en el nostre seti web www.andorravela.com amb enllaços (links) recíprocs
  • utilitzar el logotip de la Federació fent menció del suport que ens aporten
  • fer arribar als nostres federats informació sobre els seus productes i serveis
  • ...

La Federació està a la disposició de les persones, entitats i empreses que busquin canals de promoció per comentar les oportunitats existents i per analitzar conjuntament si les possibilitats que ofereix la Federació Andorrana de Vela responen a les vostres necessitats. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per parlar-ne.

I si voleu aportar un suport al desenvolupament de la pràctica de la vela a Andorra a títol de benefactor, també estem disposats a parlar-ne!