07/10/2008

CONVOCATÒRIA — ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

El proper dia 12 de novembre tindrà lloc a l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes (Plaça Coprínceps 5), a dos quarts de set de la tarda en primera convocatòria o a les set de la tarda en segona, l'Assemblea General Extraordinària de la Federació Andorrana de Vela per tractar els temes del següent Ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de l'Assemblea anterior.
  2. Elecció de la Junta.
  3. Elecció del representant dels esportistes.
  4. Precs i preguntes.

Hi són convocats tots els federats i tècnics de la Federació, així com els representants de les entitats afiliades i dels esportistes, jutges i tècnics.
Les candidatures a la Junta han d'esmentar els candidats a president, vicepresident, tresorer, secretari i incloure entre tres i quinze vocals; les de representant dels esportistes han d'anar acompanyades d'una fotocòpia de la llicència vigent. Els candidats han de ser majors d'edat a la data de l'Assemblea; els candidats a president han de ser andorrans.
Les candidatures s'han de presentar al domicili social de la Federació (Edifici Telecabina 1er FAV, Camí d'Engolasters s/n, AD200 Encamp), per tot el dia 10 de novembre d'enguany a les set de la tarda, mitjançant carta signada per tots els candidats.