07/07/2024 – Quim Ferrer cinquè a Vilanova

Quim Ferrer i Nocola Ballero a bord del Jonathan a la regata 100 milles de Vilanova

Els dies 6 i 7 de juliol es va celebrar la primera edició de la Regata 100 milles de Vilanova en categoria A2, amb la participació de 25 embarcacions. La regata va ser tot un èxit, amb participants fins i tot de les Illes Balears. El nostre regatista Quim Ferrer hi va participar a bord del Jonathan, un IMX 38 de l’armador Nicola Ballero.

La regata va sortir puntual a les 1100 del dissabte i el primer participant en creuar la línia d’arribada va ser l'IMS Modul a les 0304 de la matinada del diumenge. Va ser una regata molt ràpida consistent en una popa tancada des de Vilanova al Far de Tortosa, virada per estribord i rumb de cenyida a la plataforma petrolera Casablanca i d’allà, deixant-la també per estribord, rumb directe de tornada en cenyida a Vilanova. Vents de 18 nusos van acompanyar gran part de la ruta.

La participació andorrana va ser molt satisfactòria amb un cinquè lloc en temps real i també en temps compensat, a molt pocs minuts del tercer i després d’haver de solucionar diferents circumstàncies adverses.

En Quim i en Nicola agraeixen al Club Nàutic de Vilanova l’acollida i l'excel·lent organització de la regata, en la que va ser moment de retrobament d’antics amics i navegants.