25/06/2024 – Nova Junta Directiva de la Federació

En la seva reunió d’avui, l’Assemblea General de la Federació Andorrana de Vela ha elegit una nova Junta Directiva composta per les persones següents:

Junta Directiva de la Federació Andorrana de Vela elegida el 25/06/2024

President: Matthieu Leyder Villers
Vice-presidenta: Cristina Hierro Pérez
Secretària: Barbara Vives Bosch
Tresorer: Jordi Faura Pavia
Vocal representant dels esportistes: Eduard Arajol López
Vocal: Rafael Fernàndez Rigat
Vocal: Albert Granyena Aracil
Vocal: Robert Mauri
Vocal: Josep M. Pla Maronda

Matthieu Leyder -president electe- i Josep M. Pla -president sortint

Les persones assistents a la reunió de l’Assemblea han agraït a les persones membres de la Junta Directiva anterior, presidida pel Sr. Josep M. Pla, els seus 18 anys de serveis en favor del creixement i de la promoció de la vela al nostre país. Han portat la Federació a una posició encomiable, amb regatistes que fan resultats cada cop millors; amb activitats consolidades d’iniciació a l’estiu, a la costa catalana i al Regne Unit, i de perfeccionament a la primavera i a la tardor; amb una regata multitudinària que arriba aquest any a la seva 35a edició; i amb dos projectes que posaran la pràctica de la vela a poca distància del país l’un i a Andorra mateix l’altre, sense oblidar la presidència andorrana de la Federació Europea de Vela des de fa set anys.

La Junta Directiva sortint s’ha felicitat que un nou equip agafi el relleu, compost d’un conjunt de persones que combina experiència esportiva, capacitat de gestió i implicació amb l’esport.

Les persones assistents a la reunió de l’Assemblea han desitjat a la nova Junta Directiva que tingui molts èxits i que assoleixi tots els reptes que es plantegi en favor de la vela al nostre país.