Campus d'Estiu 2023

La Federació organitza els tradicionals Campus d'Estiu de vela al Club Nàutic Hospitalet-Vandellós en les dates següents:

  • Del 3 al 7 de juliol - inscripcions tancades!
  • Del 17 al 21 de juliol - 1 plaça disponible!!
  • Del 14 al 18 d'agost - encara queden places
  • Del 21 al 25 d’agost - inscripcions tancades!
  • Del 28 d’agost a l'1 de setembre: Campus Optimist (has d'haver fet vela abans, per exemple en una de les setmanes anteriors o en altres anys) - encara queden places

Només tenim 8 places disponibles per a cada grup que s'atorguen per rigorós ordre d'inscripció i de pagament! No t'adormis!

Inscriu-te enviant la butlleta d'inscripció omplerta i amb tots els documents indicats per correu electrònic a [vela ARROBA andorra PUNT ad]. Si tens dubtes, envia un correu electrònic a aquesta mateixa adreça.

Prepara el material necessari! Cal tenir entre 10 i 15 anys, saber nedar, portar un certificat mèdic que permeti la pràctica de la vela i venir amb ganes de passar-t'ho bé.

Sortim el dilluns a les 9 del matí de l'exterior de l'estació d'autobusos d'Andorra la Vella i tornem el divendres cap a les 7 de la tarda. Fem activitats de vela i lúdiques matí i tarda i dormim a l'alberg de l'Hospitalet de l'Infant, al costat del club.

Campus d'Estiu al Club Nàutic Cambrils

Preu del Campus: 320€. Inclou transport en furgoneta, àpats —de dilluns migdia a divendres migdia—, allotjament (nits de dilluns a dijous) i activitats al Club Nàutic (de dilluns tarda a divendres matí).

La Federació subvenciona una part important del cost dels Campus i per tant es reserva el dret d'anular grups, especialment si no s'assoleix un mínim de 6 infants per grup, retornant els diners cobrats. Si et vols desapuntar, et tornarem els diners pagats si trobem algú per substituir-te; si no trobem ningú, et tornarem una part en funció del que ens cobrin el club i l'alberg.

Si tens una malatia o símptomes, inclús de malaties benignes, no pots venir ni, si ja l'has començada, continuar l'activitat.

T'has de portar bé. L'acompanyant és molt simpàtica i té molt experiència i necessita la teva ajuda perquè el Campus sigui un èxit per a tothom que hi participa.