10/11/2022 – La Federació lliura 700 euros a Càritas Andorrana

Lliurament de la Federació a Càritas

Els proppassats dies 5 i 6 de novembre va tenir lloc a Arenys de Mar la 33a edició del Gran Premi Principat d’Andorra de vela. Sabedora de les dificultats que afronten algunes famílies del país, la Federació va decidir dedicar a l’acció social de Càritas una part dels ingressos de les inscripcions rebudes de regatistes participants. Durant la cerimònia de lliurament de premis, després de la regata, el president de la Federació va agrair a regatistes i familiars la seva contribució.

El president de la Federació, Josep M. Pla, ha lliurat avui l’aportació al president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, en presència del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz.

La Federació Andorrana de Vela promou l’esport de la vela al Principat i els interessos de la vela andorrana, que va ser olímpica a Barcelona 92 i a Atlanta 96, a nivell internacional. El Gran Premi Principat d’Andorra és una regata de llarga tradició que aplega prop de 500 persones, entre regatistes, entrenadores i entrenadors, oficials de regata, persones organitzadores, voluntaris i voluntàries i públic, per competir i per compartir la seva passió pel mar i la vela.

Càritas Andorrana és una entitat social que du a terme una acció global amb un impacte local. L’entitat ajuda i acompanya les persones que es troben en situacions complexes i treballa pel seu desenvolupament integral. Mitjançant els seus programes, Càritas dona suport a les persones que sol·liciten ajuda.