14/02/2022 – Campus d'Estiu de vela

Pòster del Campus d'Estiu de la Federació Andorrana de Vela 2022

La Federació organitza els tradicionals Campus d'Estiu de vela al Club Nàutic Cambrils en les dates següents:

  • Del 4 al 8 de juliol de 2022 - Inscripcions tancades
  • De l'11 al 16 de juliol al Port de la Selva
  • Del 18 al 22 de juliol de 2022 - Inscripcions tancades
  • Del 25 al 29 de juliol de 2022 - Inscripcions tancades
  • De l'1 al 5 d’agost de 2022 - Una plaça disponible
  • Del 29 d’agost al 2 de setembre de 2022 - Inscripcions tancades

Mira't el vídeo si tens dubtes i inscriu-te enviant la butlleta d'inscripció omplerta i amb tots els documents indicats per correu electrònic a velaatandorra [dot] ad (vela A andorra PUNT ad).

Prepara el material necessari! Cal tenir entre 10 i 17 anys (segons els grups), saber nedar, portar un certificat mèdic que permeti la pràctica de la vela i venir amb ganes de passar-t'ho bé.

Per al campus del Port de la Selva de l'11 al 16 de juliol t'has d'adreçar al Departament de Joventut del Comú d'Andorra la Vella a joventutatcomuandorra [dot] ad (joventut A comuandorra PUNT ad) quan obrin les inscripcions.

Per als campus de Cambrils, sortim el dilluns a les 9 del matí i tornem el divendres cap a les 7 de la tarda. Fem activitats de vela i lúdiques matí i tarda i dormim a l'hotel Can Solé, al costat del club. Dinem al club i esmorzem i sopem a l'hotel. La monitora de la Federació és molt simpàtica i té molta experiència.

Campus d'Estiu al Club Nàutic Cambrils

Preu del Campus: 320€. Inclou transport en furgoneta, àpats —de dilluns migdia a divendres migdia—, allotjament (nits de dilluns a dijous) i activitats al Club Nàutic (de dilluns tarda a divendres matí).

Només tenim 8 places disponibles per a cada grup que s'atorguen per rigorós ordre d'inscripció i pagament! Apuntat'hi!

Potser cal aportar documents específics segons la normativa aplicable. Rebràs la informació actualitzada la setmana abans.

La Federació subvenciona una part important del cost dels Campus i per tant es reserva el dret d'anular grups, especialment si no s'assoleix un mínim de 6 inscrits per grup, retornant els diners cobrats. Si et vols desapuntar, et tornarem els diners pagats si trobem algú per substituir-te; si no trobem ningú, et tornarem una part en funció del que ens cobrin el club i l'hotel.

Si tens una malatia o símptomes, inclús de malaties benignes, no pots venir ni, si ja l'has començada, continuar l'activitat.

T'has de portar bé. L'acompanyant és molt simpàtica i té molt experiència i necessita la teva ajuda perquè el Campus sigui un èxit per a tothom que hi participa.

Campus d'Estiu de la Federació Andorrana de Vela a Cambrils 2020