Campus d'Estiu 2021

Campus d'Estiu de la Federació Andorrana de Vela

La Federació organitza els tradicionals Campus d'Estiu de vela al Club Nàutic Cambrils en les dates següents:

  • Del 12 al 16 de juliol de 2021 (inscripcions tancades)
  • Del 19 al 23 de juliol de 2021 (inscripcions tancades)
  • Del 26 al 30 de juliol de 2021 (inscripcions tancades)
  • Del 2 al 6 d’agost de 2021 (inscripcions tancades)
  • Del 30 d’agost al 3 de setembre de 2021 (inscripcions tancades)

Inscriu-te enviant la butlleta d'inscripció omplerta i amb tots els documents indicats per correu electrònic a vela A andorra PUNT ad.

Prepara el material necessari! Cal tenir entre 10 i 15 anys (segons els grups), saber nedar, portar un certificat mèdic que permeti la pràctica de la vela i venir amb ganes de passar-t'ho bé.

Per al campus del Port de la Selva del 5 al 10 de juliol t'has d'adreçar al Departament de Joventut del Comú d'Andorra la Vella fent arribar la informació omplerta a joventut A comuandorra PUNT ad.

Per als campus de Cambrils, sortim el dilluns a les 9 del matí i tornem el divendres cap a les 7 de la tarda. Fem activitats de vela i lúdiques matí i tarda i dormim a l'hotel Can Solé, al costat del club. Dinem al club i esmorzem i sopem a l'hotel. La monitora de la Federació és molt simpàtica i té molta experiència.

Campus d'Estiu al Club Nàutic Cambrils

Preu del Campus: 220€. Inclou transport en furgoneta, àpats —de dilluns migdia a divendres migdia—, allotjament i activitats al Club Nàutic.

Només tenim 8 places disponibles per a cada grup que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció i pagament! Apuntat'hi!

Potser caldrà portar una prova PCR negativa feta dos dies abans de marxar, en funció de la normativa aplicable.

La Federació es reserva el dret d'anular grups, especialment si no s'assoleix un mínim de 6 inscrits per grup, retornant els diners cobrats. Si et vols desapuntar, et tornarem els diners pagats si trobem algú per substituir-te; si no trobem ningú, et tornarem una part en funció del que ens cobrin el club i l'hotel.

Campus d'Estiu de la Federació Andorrana de Vela a Cambrils 2020