26/05/2019 – 1a Lliga Andorrana de Creuer

El RocBlancHotels a la Copa del Rey 2010 - Foto Nico MaetínezObjectiu: Dinamitzar una activitat d’equips de 4-5 persones per passar-s’ho bé, navegar i aprendre, amb activitats de formació incloses.

Format i embarcacions: Competició entre embarcacions monotips iguals (First Class 8) en regates curtes de 25 minuts, amb canvis de tripulacions.

Tripulacions: 4-5 persones per embarcació.

Calendari: Pendent de confirmar en funció de la vostra disponibilitat.
Es proposa el darrer dissabte de cada mes, de juny a octubre (29 juny, 27 juliol, 31 agost, 28 setembre, 26 octubre) i la gran final el dissabte 9 de novembre, coincidint amb el Gran Premi Principat d'Andorra.
En total 5 sessions d’entrenament i competició de 9:30 a 16:30, amb dinar de germanor inclòs, més la gran final.

Seu i responsables: El Club Nàutic Arenys de Mar serà la seu de les sessions d’entrenament i competició, sota la supervisió de la regatista olímpica Mònica Azón, amb responsables de formació específica en cada sessió.

Cost: El cost previst és de 80 euros per persona i dia (amb dinar inclòs i desplaçaments no inclosos) dels quals la Federació assumirà el 50%. Cal disposar de la llicència de la Federació, que costa 38 euros amb l'assegurança obligatòria inclosa (cal un certificat mèdic oficial).

Navega i forma’t amb els millors experts sense disposar d'embarcació!

Mai la Federació no t'ho ha posat tan fàcil!

Envia un correu a la Federació amb la butlleta d'inscripció per confirmar el teu interès. Si les dates proposades no et convenen, indica'ns la teva disponibilitat.

Si encara no t'has federat, descarrega't la sol·licitud de llicència i tramita-la a través del teu Club.