12/11/2017 - Segon dia del XXIXè Gran Premi Principat d'Andorra

La XXIXa edició del Gran Premi Principat d'Andorra de vela ha acabat avui diumenge, i estem molt satisfets per com ha anat.

Després d'un dia molt intens, totes les classes han pogut navegar i han realitzat més proves que ahir. A les 10 les flotes ja es preparaven per a sortir a mar, ja que les condicions eren prou bones per a competir. A mesura que ha anat avançant el dia, el vent ha anat baixant, i tot i que de de tant en tant tornava a pujar, sempre ha anat amb una tendència decreixent. Finalment, després d'unes quantes hores a l'aigua, els Optimist han estat els darrers en arribar a terra, on els esperava, com a la resta de regatistes, un got de xocolata calenta amb melindros.

Dins dels resultats, als quals podeu accedir amb el lligam al final de l'article, cal destacar la 3ª posició del Gorka Arajol, que ha competit en la classe olímpica Laser Standard, la més exigent dins la classe Laser. També cal mencionar el bon resultat de l'Eduard Arajol, en Laser Radial, amb una 7ª posició a la classificació final. Moltes felicitats Gorka i Eduard!

Així doncs, un cop més, el Gran Premi Principat d'Andorra ha estat un èxit. I com no pot ser d'una altra manera, ho ha estat gràcies a la gran organització tant a terra com a mar, així com a l'ajut dels voluntaris i dels treballadors del Club Nàutic El Masnou.

Per part nostra és un plaer organitzar aquesta regata. Com que sense els regatistes res d'això no seria possible, moltes gràcies també a tots vosaltres per la vostra participació.

Esperem que també hagi estat un gran cap de setmana per a tots vosaltres també i us hi esperem l'any que ve, on celebrarem la 30ª edició del Gran Premi. Moltes gràcies, fins l'any vinent, i bon vent!

Per accedir a les classificacions de les flotes d'avui, feu click aquí.