11/11/2017 - Primer dia del XXIXè Gran Premi Principat d'Andorra

Avui dissabte 11 de novembre ha començat la XXIXª edició del Gran Premi Principat d'Andorra de vela al Club Nàutic El Masnou.

Aquest any comptem amb més de 250 regatistes de vela lleugera (entres les classes Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard, Europa, 420 i Patí a Vela) i més de 70 tripulants repartits en 15 creuers. En total una festa de la vela amb prop de 325 participants. Cal destacar la participació dels dos regatistes andorrans, el Gorka i l'Eduard Arajol, que competeixen en les classes Laser Standard i Laser Radial respectivament.

Amb una gran organització, totes les embarcacions s'han pogut fer a la mar amb unes difícils condicions de vent, que a les 12 del migdia voltava els 3-4 nusos d'intensitat. Molt poc vent si ho comparem amb altres edicions del Gran Premi. Tot i això, els comités han pogut realitzar almenys 1 prova per flota, a excepció dels 420, que n'han arribat a fer dues.

Després d'esperar que entrés el vent una bona estona, totes les flotes han tornat a terra, on els esperava el brou i el menjar que han preparat els voluntaris i els organitzadors de la regata.

Demà diumenge es tornarà a intentar navegar, i esperem que es pugui fer amb total éxit. Mentrestant, toca descansar i desitjar molta sort a tots els regatistes!

Per accedir a les classificacions de les flotes d'avui, feu click aquí.