23/04/2017 — Els germans Arajol participen al Gran Premi Club Nàutic El Masnou

El cap de setmana del 22 i 23 d'abril ha tingut lloc al Club Nàutic El Masnou una regata puntuable pel Circuit Català, on el Gorka i l'Eduard Arajol han competit en Laser Radial en una flota de 26 participants. El Gran Premi va comptar amb més de 100 participants entre les classes Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard i Europe.

L'edició d'aquest any va dividir-se en dos dies molt diferents. El dissabte es van realitzar 3 dures proves amb un vent de garbí d'entre 18 i 20 nusos d'intensitat. El Gorka va fer uns parcials d'11, 7 i 7; mentres que l'Eduard va fer 15, 12 i 12.

El diumenge, però, van canviar les condicions, baixant la intensitat fins als 5 nusos aproximadament, i variant la direcció per a venir de l'est. Després d'una bona estona d'aplaçament a terra, els regatistes van sortir a navegar, podent disputar tan sols una prova els Laser Radial i els Europe. Els Laser Standard van sortir abans i van poder fer-ne dues, i els Laser 4.7 no van tenir la mateixa sort i van quedar-se sense poder competir.

El Gorka va fer un 11 i l'Eduard un 14, quedant respectivament 7è i 13è a la classificació general.

Aquesta ha estat una de les darreres regates que queden al calendari del Circuit Català aquesta temporada, i l'última puntuable abans del Campionat de Catalunya del 19, 20 i 21 de maig, que serà al CN l'Escala.

Per veure la classificació completa de Laser Radial del Gran Premi Club Nàutic d'El Masnou, fes click aquí.