02/10/2016 – El Marjuin de Pere Roquet, cinquè al Gran Premi El Balís

L’armador andorrà Pere Roquet es va iniciar aquest cap de setmana en el món de les regates a bord del seu Grand Soleil 50 Marjuin. Ho va fer al Gran Premi El Balís, a Sant Andreu de Llavaneres, amb una bona experiència acompanyada de bons resultats.

El Marjuin d'en Pere Roquet al Gran Premi El Balís 2016

El veler andorrà va acabar cinquè de la regata a la categoria Comodor, reservada a embarcacions amb ràting de club. De fet, dissabte Pere Roquet i la seva tripulació van competir a la categoria ORC 1, on tots els rivals eren equips experimentats, com el Masseratti, el Duende i L’Immens. "Amb aquests competidors tan forts vam aconseguir fer bé les sortides i les primeres cenyides, fins i tot a la segona prova vam arribar a la primera boia tercers, però a partir del pas de balisa plegàvem perquè no teníem espinàquer, i per tant era impossible fer les popes dignament", ha explicat Roquet.

Diumenge, prèvia sol·licitud de l’armador andorrà, el Marjuin va navegar al grup Comodor, on tot va ser ben diferent, segons explica Roquet: “En la primera prova vam quedar segons en temps real i amb la compensació de temps vam fer un tercer, i en la segona prova vam ser segons tant en real com en la classificació final”. Finalment, un cinquè al disputat Gran Premi El Balís per al regatista andorrà, ja que no haver fet les proves del dissabte en el grup Comodor el va penalitzar.