27/10/2013 – 120 participants al sorteig de la Fira d'Andorra la Vella

Estand a la Fira d'Andorra la VellaAhir va acabar la Fira d'Andorra la Vella on hi participava la Federació, juntament amb el nostres clubs, l'Andorra Club de Vela i el Club Nàutic d'Andorra.

Vam organitzar un sorteig d'un Campus d'Estiu que va tenir 120 participants. Tots un èxit si considerem que per participar calia fer una aportació a Càritas Andorrana de 3€! Va resultar premiada la butlleta número 101. Agraïm a tots els participants el seu suport a Càritas Andorrana i a aquesta iniciativa solidària de la Federació.

D'aquests tres dies de Fira han sorgit vàries possibilitats que anirem desenvolupant en els propers mesos:

  • una col·laboració entre els nostres clubs, de forma que els membres d'un club tinguin accés a les activitats de l'altre amb condicions favorables.
  • una activitat de Match-Race adreçada als adults d'Andorra, a realitzar a partir de la primavera i fins a la tardor, començant per un cap de setmana de formació teòrica i a l'aigua i continuant per un dissabte de competició cada 2 o 3 mesos (a definir).
  • una activitat d'iniciació durant les vacances de Pasqua (abril 2014) similar al Campus d'Estiu.
  • una millor difusió del nostre Campus d'Estiu.
  • una col·laboració amb Multisegur per continuar aportant als nostres esportistes, als nostres clubs i als seus socis unes assegurances complertes i competitives.
  • una col·laboració amb el Port del Masnou per aportar a la Federació, als nostres clubs i als seus socis una oferta de serveis competitiva.

Estand a la Fira d'Andorra la Vella