Concurs de felicitacions de Nadal — Guanyador anunciat

El guanyador del concurs de felicitacions de Nadal convocat per la Federació ha estat l'Eduard Arajol. Moltes felicitats!

Bases del concurs

  1. Les felicitacions presentades (una per concursant) han de ser originals i realitzades pel propi concursant i han de combinar la temàtica de l'esport de la vela i la de les festes de Nadal o Cap d'Any.
  2. Les felicitacions s'han de presentar o bé en suport informàtic a concursatandorravela [dot] com (concurs) o bé físicament en format paper a la seu social de la Federació (Edifici Telecabina 1er FAV, Camí d'Engolasters s/n, AD200 Encamp) per tot el dia 9 de desembre d'enguany a les set de la tarda, indicant el nom, correu electrònic i data de naixement del concursant.
  3. Tècnica: lliure. En suport informàtic cal presentar un format usual de fitxer; en format paper la felicitació ha de ser escanejable. Dimensions de la felicitació: entre 21 x 10 cm i 29,7 x 21 cm.
  4. Premis: un primer premi, que pot quedar desert, consistent en un val de compra de 200 euros a SAILMARKET.
  5. El Jurat està format pel gerent de SAILMARKET, que n'és el president, i per quatre membres de la Junta de la Federació. El Jurat avaluarà en format informàtic totes les felicitacions presentades; a tal efecte s'escanejaran les felicitacions presentades en format paper. Si apareixen problemes tècnics en relació a un fitxer tramès per presentar una felicitació, s'invalidarà la felicitació. El Jurat pot prendre decisions en relació a qualsevol qüestió relativa al concurs, decisions que són inapel·lables.
  6. Els resultats es publicaran en aquesta mateixa pàgina.
  7. Pel simple fet de presentar felicitacions els concursants accepten les presents bases i les decisions del Jurat, cedeixen a la Federació tots els drets sobre les felicitacions presentades i responen del seu caràcter original.

Afanyeu-vos d'agafar els estris i afineu la inspiració!