29/01/2011 - Trofeu Port Ginesta

Aquest dissabte el Club Nàutic d’Andorra va començar la temporada de regates amb la segona prova del Trofeu Port Ginesta, que dóna inici al calendari de 2011. El dia es va aixecar amb només quatre nusos de vent i tot semblava indicar que no es podria donar la sortida, com va passar a la primera prova el cap de setmana anterior, en què la prova es va anul·lar per manca de vent. Però 20 minuts abans de l'inici de la prova el vent es va aixecar i es va donar la sortida amb 10 nusos, que van anar augmentant fins a 15 durant el transcurs del dia.

El Nauticand, vaixell del Club Nàutic d’Andorra, era patronejat pel Lluis Queimado i comptava amb el Manel Ayala, la Patrícia Benete i el Manel Vela de tripulants. A la cenyida final va trencar el gènova i tot i així va continuar la regata fins creuar la línia d’arribada només amb la major hissada. El vaixell andorrà va acabar 13è en la categoria Creuer 1 i 2. La propera prova tindrà lloc el 19 de febrer.