07/11/2010 – XXII Gran Premi Principat d'Andorra GrandValira

Equip andorrà al XXII Gran Premi Principa d'Andorra GrandValira

El segon dia del XXII Gran Premi Principat d'Andorra GrandValira s'ha aixecat amb una previsió que amenaçava pluja i feia dubtar del vent. Tot i la seva variabilitat tant en direcció com en intensitat s'ha fet una prova en cada una de les classes, apurant l'horari al màxim.

La regata ha permès sumar cinc proves els grups 1 i 2 d'Optimist i quatre proves el grup tres i les altres classes.

Quan tots els regatistes han tornat a terra se'ls ha servit berenar i s'ha passat al repartiment de premis. Eren presents el president, el vicepresident i dos vocals de la Junta de la Federació Andorrana de Vela, el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Sr. Tony Colom, i la presidenta i el comodor del Club Nàutic el Masnou, Sra. Maria Glòria Aragó i Sr. Antoni Schilt.

La celebració s'ha acabat amb el tradicional sorteig de regals per als regatistes i també, com ja es va fer l'any passat, per als seus entrenadors, gentilesa dels nostres patrocinadors:

>>Informació del primer dia.

Cal mencionar com sempre l'excel·lència de l'organització tècnica de la regata, tant a terra com a l'aigua, de la mà de la directora esportiva del Club Nàutic el Masnou, la regatista olímpica Mònica Azón, i del seu equip de tècnics i de mariners. També cal mencionar l'extraordinària dedicació de l'equip de voluntaris que han permès que durant la regata se servissin més de 1200 esmorzars o berenars, gentilesa de brou Aneto i de Bomar, que s'organitzés l'aparcament dels remolcs de vaixells, l'avarada i la pujada de les llanxes dels entrenadors, la sortida a mar i la tornada a terra de més de 230 vaixells i mil altres tasques necessàries perquè una prova de les característiques del Gran Premi Principat d'Andorra GrandValira sigui una festa. Moltes gràcies a tots ells!

En aquesta edició la Federació Andorrana de Vela ha tingut representació en Optimist, Laser Radial, Europe i 420, amb els següents resultats:

  • Eduard Arajol, classe Europe: 22è
  • Gorka Arajol, classe Optimist, Grup 1: 14è
  • Carles Morató, classe Laser Radial: 9è
  • Tere Morató, classe Optimist, Grup 1: 18a
  • Ireneu Pla, classe Laser Radial: 14è
  • Òscar i David Ramon, classe 420: 16è
  • Mar Vergens, classe Optimist, Grup 2: 3a

>>Resultats complets: