09/06/2010 - Presentació d'activitats

Avui, a l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes, i amb la participació del secretari d’Estat d’Esports, Joventut i Voluntariat, Sr. Manel Blasi, hem presentat les activitats que la Federació posa en marxa aquesta temporada i hem fet un homenatge als regatistes pels seus resultats de la temporada 2009-2010.

Mònica Azón

La medallista olímpica Mònica Azón, directora tècnica del Club Nàutic El Masnou, ha presentat les Setmanes Blaves que organitzem al seu club aquest estiu. Encara estàs a temps d'apuntar-t'hi!

Marcel Lescano

El nostre regatista de creuer Marcel Lescano ha exposat el seu calendari de regates per a l'estiu i la tardor, que el portaran a Palma, a Huelva, a les Canàries i tornar, en un reguitzell de proves de molt alt nivell.

També hem exposat les regates que organitzarà la Federació:

  • El XXII Gran Premi Principat d'Andorra que tindrà lloc al Masnou els 6 i 7 de novembre;
  • El II Andorra Laser Clinic, que es convocarà a Roses del 30 de novembre al 3 de desembre;
  • I molt probablement el primer Andorra Esquí Vela, que hauria de tenir lloc durant el primer trimestre de 2011.

Regatostes amb ulleres mormaii

Els nostres patrocinadors mormaii han protagonitzat un homenatge als nostres regatistes, regalant a cada un d'ells unes ulleres de competició perquè puguin assolir millors resultats encara.

Manel Blasi i Ireneu Pla

En la cloenda el Sr. Manel Blasi ha felicitat tots els regatistes, ha recordat que l'any 2009, per primer cop d'ençà la creació del programa d'Alt Rendiment Andorrà, un regatista de la Federació havia aconseguit una beca en l'apartat de Joves Promeses i ha animat la Federació i els seus membres a continuar la bona feina.

Participants a la presentació d'activitats

A continuació els participants han pogut comentar els projectes i els resultats exposats compartint un aperitiu servit al hall de l'hotel. Els més elegants també s'han emprovat i comprat a condicions immillorables ulleres mormaii a la punta de la moda i la tecnologia i també roba nàutica de la Federació per lluir aquest estiu. I per arrodonir la trobada tots s'han endut regals gentilesa dels nostres patrocinadors Marina Estrella, Senfort i Roc Blanc Hotels.

Logo Mormaii